Vb 2018: Hibásnak érzem magam – Leo Messi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.16. 22:36
Argentína hatalmas meglepetésre csupán 1–1-es döntetlenre végzett Izlanddal a labdarúgó-világbajnokság D-csoportjában. A mérkőzésen Lionel Messi büntetőt hibázott, amiért elismerte felelősségét.

A találkozó után Lionel Messi abban látta a pontvesztés okát, hogy nagyon nehezen tudtak helyzetbe kerülni.Lionel Messi abban látta a pontvesztés okát, hogy nagyon nehezen tudtak helyzetbe kerülni.

A büntető megváltoztatta a mérkőzés ritmusát, rám is hatással volt. De nyugodtak vagyunk, nem aggódunk. Nem egyszerű, amikor az ellenfél így visszahúzódik. A büntető fájdalmas volt. Hibásnak érzem magam. Nem szabad megijednünk. Győzelmet érdemeltünk volna, de sok mindenben kell javulnunk. Nyugodtnak kell maradnunk."

Messi ugyanakkor kijelentette: továbbra is a csoportgyőzelem a céljuk.

„Itt minden ellenfél ellen nehéz lesz. Meg kell nyernünk a maradék két meccsünket, hogy a csoport élén végezzünk. Az első helyen szeretnénk továbbjutni a nyolcaddöntőbe."

FIFA VILÁGBAJNOKSÁG 2018, OROSZORSZÁG
D-CSOPORT
ARGENTÍNA–IZLAND 1–1 (1–1)

Moszkva, Szpartak Stadion, 44 190 néző. Vezette: Marciniak (lengyel)
ARGENTÍNA:
Caballero – Salvio, Otamendi, Rojo, Tagliafico – Biglia (Banega, 54.), Mascherano, Meza (Higuaín, 84.) – Messi, Agüero, Di María (Pavón, 75.). Szövetségi kapitány: Jorge Sampaoli
IZLAND:
Halldórsson –Magnússon, R. Sigurdsson, Árnason,Saevarsson – Hallfredsson, Gunnarsson (Skúlason, 76.) – Bjarnason, G. Sigurdsson, Gudmundsson (Gíslason, 63.) – Finnbogason (Sigurdarson, 89.). Szövetségi kapitány: Heimir Hallgrímsson
Gólszerző:
Agüero (19.), ill. Finnbogason (23.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik