Vb 2018: Hazard szerint a belga aranygeneráció megérett a sikerre

Vágólapra másolva!
2018.06.08. 11:30
Eden Hazard, a világbajnokságra készülő belga labdarúgó-válogatott csapatkapitánya szerint az angolok aranygenerációja nem tudott élni a lehetőséggel, ők viszont megérettek a sikerre.

Az angoloknak tíz-tizenöt évvel ezelőtt volt egy aranygenerációjuk, de nem nyertek semmit. Azt gondolom, most nálunk is egy ilyen generáció van, a szurkolók, az újságírók, az egész ország azt akarja, hogy nyerjünk valamit” – mondta a Chelsea futballistája, aki a 2000-es évek elejének angol nemzeti csapatára – David Beckhammel, Steven Gerrarddal és Michael Owennel – utalt.Az angoloknak tíz-tizenöt évvel ezelőtt volt egy aranygenerációjuk, de nem nyertek semmit. Azt gondolom, most nálunk is egy ilyen generáció van, a szurkolók, az újságírók, az egész ország azt akarja, hogy nyerjünk valamit” – mondta a Chelsea futballistája, aki a 2000-es évek elejének angol nemzeti csapatára – David Beckhammel, Steven Gerrarddal és Michael Owennel – utalt.

A belgáknál most egy hasonlóan erős keret jött össze, hiszen Hazard mellett többek között ott van a válogatottban Thibaut Courtois, Kevin De Bruyne és Romelu Lukaku is, és gyakorlatilag minden poszton topbajnokságban meghatározó szerepet betöltő futballista játszik.

A belgák a G-csoportban éppen az angolokkal, valamint a panamaiakkal és a tunéziaiakkal találkoznak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik