Vb 2018: hatalmas gólok a lengyel–chilei meccsen – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.08. 22:38
Lengyelország világbajnokságra készülő labdarúgó-válogatottja kétgólos előnyben volt vendégével, a vb-ről lemaradó Chilével szemben, de a péntek esti felkészülési meccs lefújásakor be kellett érnie 2–2-es döntetlennel.

Két nagy gól is született a poznani mérkőzésen: egy chilei védelmi megingást követően Robert Lewandowski hatalmas lövéssel szerzett vezetést a házigazdáknak, majd a második félidőben letette a névjegyét Miiko Albornoz is. Robert Lewandowski hatalmas lövéssel szerzett vezetést a házigazdáknak, majd a második félidőben letette a névjegyét Miiko Albornoz is.



A finn apa és chilei anya Stockholmban született gyermeke az 56. percben előbb egy gyengécske lövést eresztett el, ám a visszapattanó labdát gondolkodás nélkül a jobb felsőbe ágyúzta – ezzel alakult ki a 2–2-es végeredmény.



Lengyelország kedden Litvánia ellen zárja felkészülési találkozóinak sorát, míg a világbajnokságon egy hétre rá mutatkozik be Szenegál ellen.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
LENGYELORSZÁG–CHILE 2–2 (2–1)
Poznan. Vezette:
Mazzoleni (olasz)
LENGYELORSZÁG: Szczesny (Fabianski, a szünetben) – Piszczek (Cionek, a szünetben), Bednarek, Pazdan, Rybus (Bereszynski, 82.) – Krychowiak, Linetty (Milik, a szünetben) – Blaszczykowski, Zielinski, Grosicki (Góralski, 67.) – Lewandowski (Teodorczyk, 74.). Szövetségi kapitány: Adam Nawalka
CHILE: Arias – P. Díaz (Sierralta, 88.), Roco, Maripán, Vegas (Abornoz, 35.) – Jimmy Martínez (Araos, 68.), L. Reyes – Sagal (Bizama, 82.), D. Valdés, Júnior Fernándes – Castillo (Cuevas, 87.) Szövetségi kapitány: Reinaldo Rueda
GÓLSZERZŐ: Lewandowski (30.), Zielinski (34.), ill. D. Valdés (38.), Albornoz (56.)


További pénteki vb-felkészülési mérkőzések

Irán–Litvánia 1–0

Horvátország–Szenegál 2–1

Németország–Szaúd-Arábia 2–1

Svájc–Japán 2–0
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik