Vb 2018: Harry Kane már a döntőre gondol – ez a célja a fináléban

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.06.18. 13:45
Harry Kane, az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon hétfő este bemutatkozó angolok csapatkapitánya arról álmodozik, hogy három gólt szerez a döntőben – ahogy tette azt Geoff Hurst 1966-ban, a szigetországiak mindeddig egyetlen vb-diadala alkalmával.

„Szerencsémre személyesen is megismerhettem Sir Geoff Hurstöt. Mesterhármas-hősnek lenni egy vb-döntőben, ez minden csatár álma, az enyém is" – mondta a tunéziaiak elleni vb-nyitány előtt Harry Kane.„Szerencsémre személyesen is megismerhettem Sir Geoff Hurstöt. Mesterhármas-hősnek lenni egy vb-döntőben, ez minden csatár álma, az enyém is" – mondta a tunéziaiak elleni vb-nyitány előtt Harry Kane.

Geoff Hurst a németek ellen 4–2-re megnyert fináléban előbb egyenlített 1–1-re, majd a Wembley Stadionban rendezett mérkőzés hosszabbításában 3–2-re, s 4–2-re alakította az állást.

Az angolok piros mezben játszanak az első mérkőzésükön Volgográdban, a szerelés emlékeztet arra, amelyben Geoff Hurst és társai győztek 52 éve.

„1966 óta nem nyertünk semmit. Látni, ahogy Anglia elhódítja a címet, fantasztikus lehet" – fogalmazott a Tottenham Hotspur támadója, a 24 éves Kane.

A Tunézia-Anglia mérkőzés 20 órakor kezdődik a G-csoportban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik