Vb 2018: halálos balesetet okozott a Schalke játékosa – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.30. 16:36
null
Harit a világbajnokságot kipihenni utazott Marokkóba, ám halálos balesetet okozott (Fotó: AFP)
Marokkói médiajelentések szerint halálos balesetet okozott Marrákesben Amin Harit, a Schalke 04 világbajnokságról hazatért labdarúgója.

A világbajnokságon egy (az első) mérkőzésen pályára lépő Harit szabadságra utazott Marokkóba a torna után. A 21 éves játékos 14 esztendős öccsével ült autóba, és a sebességhatárt be nem tartva elütött egy 28 éves gyalogost, aki életét vesztette. A hírek szerint Harit megpróbált elmenekülni a tetthelyről, ám megállították, és a rendőrség őrizetbe vette.

Az első jelentések egymásnak ellentmondóak voltak, egyes hírek arról szóltak, hogy Amin Harit átengedte a volánt jogosítvány nélküli, fiatalkorú öccsének, s ekkor történt a baleset. A marrákesi rendőrség szombaton cáfolta ezt és jelezte: Amin Harit ült a volán mögött. Szintén cáfolta a rendőrség azt a pletykát, hogy a futballista versenyzett volna valakivel a marrákesi utakon.

A játékos útlevelét bevonták, nem hagyhatja el Marokkót. Amin Haritnak hétfőn kell megjelennie az ügyészségen. A Schalke 04 hivatalos közleményben jelezte, hogy a klub is csak médiahírekből értesült a történtekről, és próbál megbízható információkat szerezni a balesetről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik