Vb 2018: „Elég szex” – Romário tanácsa Gabriel Jesusnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.11. 20:22
null
Gabriel Jesusra fontos szerep vár Oroszországban (Fotó: AFP)
Közeledik a 2018-as világbajnokság első mérkőzése, így az Oroszországba készülő labdarúgók is egyre több jó – és olykor nem túl jó vagy éppen hasznos – tippet, javaslatot kapnak a már visszavonult futballistáktól, a szurkolóktól. A brazilokkal 1994-ben vb-címet szerző (s utóbb a torna legjobbjának megválasztott) Romário is beállt a sorba, és egy kissé szokatlan tanáccsal látta el a Manchester City fiatal játékosát, Gabriel Jesust.

 

„Az egyik tanácsom, hogy szexeljen eleget – így hozhatja ki a legtöbbet a szabadnapjaiból. És természetesen majd koncentrálnia kell a meccsnapokon és a meccsek alatt” – mondta Romário a brazil Lance! magazinnak arra a kérdésre, mi kell ahhoz, hogy Gabriel Jesusék visszahódítsák hazájuknak a vb-trófeát.

„Szerintem Gabriel Jesus tisztában van a képességeivel, és azzal is, hogy Brazíliát képviseli. Meg kell érkeznie a világbajnokságra, és ott gólokat kell szereznie. Ez a legfontosabb” – tette hozzá a 70 válogatott fellépésén 55-ször kapuba találó korábbi klasszis támadó.

A 21 éves Gabriel Jesus a 2016-os bemutatkozása óta eddig összesen 15-ször húzhatta magára a selecao mezét, s ezalatt kilenc gólt szerzett a nemzeti csapatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik