Vb 2018: Dzagojev játékra kész a horvátok ellen

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.07.05. 15:17
A labdarúgó-világbajnokság nyitó mérkőzésén megsérülő orosz Alan Dzagojev játékra kész a horvátok elleni szombati negyeddöntőre.

„Részt vettem a csütörtöki edzésen, készen állok a játékra” – mondta a CSZKA Moszkva 28 éves futballistája, aki combsérülést szenvedett a Szaúd-Arábiával (5–0) játszott vb-nyitányon. Emiatt a 24. percben le kellett cserélni, azután a többi csoportmérkőzést, valamint a spanyolok elleni nyolcaddöntőt is kihagyta. Most viszont már csak Sztanyiszlav Csercseszov szövetségi kapitányon múlik, játszhat-e a negyeddöntőben.„Részt vettem a csütörtöki edzésen, készen állok a játékra” – mondta a CSZKA Moszkva 28 éves futballistája, aki combsérülést szenvedett a Szaúd-Arábiával (5–0) játszott vb-nyitányon. Emiatt a 24. percben le kellett cserélni, azután a többi csoportmérkőzést, valamint a spanyolok elleni nyolcaddöntőt is kihagyta. Most viszont már csak Sztanyiszlav Csercseszov szövetségi kapitányon múlik, játszhat-e a negyeddöntőben.

A házigazda oroszok magyar idő szerint szombaton 20 órakor találkoznak a horvátokkal Szocsiban, és a mérkőzés továbbjutója a svéd–angol párharc győztesével csap össze a vb-elődöntőben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik