Vb 2018: Belgium négyet vágott Keylor Navasnak

Vágólapra másolva!
2018.06.11. 22:52
null
Romelu Lukaku és Michy Batshuayi három gólt szerzett összesen (Fotó: AFP)
A belga labdarúgó-válogatott az oroszországi világbajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzésén 4–1-re nyert Brüsszelben a szintén vb-résztvevő Costa Rica ellen.

 

Bryan Ruiz góljával Costa Rica szerezte meg először a vezetést, de Dries Mertenstől hamar jött a válasz. Romelu Lukaku még a szünet előtt a belgákat juttatta előnyhöz, majd a második félidő elején is betalált. A Manchester United csatára a legutóbbi 12 hónapban 9 mérkőzésen 13-szor talált be a válogatottban.

Lukaku ezután még adott egy gólpasszt Michy Batshuayinak, majd lecserélték. Ezzel a belga gólgyártás is véget ért, maradt a 4–1.

BELGIUM–COSTA RICA 4–1 (2–1)
Brüsszel. V:
Hategan (román)
BELGIUM:
Courtois – Alderweireld, Boyata (Dendoncker, 66.), Vertonghen – Meunier (Chadli, a szünetben), De Bruyne (Tielemans, 71.), Witsel, Carrasco – Mertens (Batshuayi, 52.), R. Lukaku (T. Hazard, 65.), E. Hazard (M. Dembélé, 70.). Szövetségi kapitány: Roberto Martínez
COSTA RICA: Navas – Acosta, G. González, Duarte – Gamboa (Smith, 66.), Borges (Azofeifa, 76.), Tejeda, Oviedo (Calvo, a szünetben) – Ruiz (Campbell, 66.), Urena (Venegas, a szünetben), Bolanos (Guzmán, 62.). Szövetségi kapitány: Óscar Ramírez
G: Mertens (31.), R. Lukaku (42., 50.), Batshuayi (64.), ill. Ruiz (24.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik