Vb 2018: balhé Szalah körül, lemondja a válogatottságot?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.24. 18:48
Elképzelhető, hogy Mohamed Szalah nem lesz ott az egyiptomiak harmadik, Szaúd-Arábia elleni csoportmérkőzésén az oroszországi világbajnokságon, sőt, az is lehet, hogy lemondja a válogatottságot.

Az egyiptomiak legjobbja a gárda második, Oroszország elleni összecsapásán tért vissza a nemzeti tizenegybe, ám a brit média egyaránt arról cikkez, hogy Szalah máris hazautazik a világbajnokságról, és már nem lesz ott Egyiptom záró találkozóján.

A Liverpool klasszisa a politika kereszttüzébe került, miután néhány nappal ezelőtt a csecsen vezető Ramzan Kadirovval egy fotón szerepelt – Szalah díszpolgári címet kapott Kadirovtól egy grozniji banketten.

Sokan úgy vélekednek, hogy az egyébként „kétes” megítélésű Kadirov a sportot és Szalahot csupán eszközként használja fel arra, hogy népszerűsítse magát.

Szalah elmondása szerint viszont nem kér a politikai csatározásokból, az állandó kritikák után nagyon rosszul érzi magát, sőt, a brit média szerint azon is elgondolkodott, hogy lemondja a válogatottságot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik