Vb 2018: a vasárnapi finálé dönt az Aranylabdáról is(?)

Vágólapra másolva!
2018.07.13. 12:04
Végleg letett Cristiano Ronaldo, Lionel Messi vagy Neymar esetleges Aranylabda-sikeréről a madridi As, a sportnapilap szerint már csak olyan játékos lehet esélyes a díjra, aki játszik a világbajnoki döntőben.

A lap két hete egyszer már jóslásba bocsátkozott, akkor azt írta, hogy Kylian Mbappé, Antoine Griezmann vagy Neymar lehet a befutó. Azóta a brazilok kiestek, ugyanakkor a horvátok nagyszerűen szerepeltek, így a Real Madriddal Bajnokok Ligája-győztes Luka Modric esélyei megnőttek.lap két hete egyszer már jóslásba bocsátkozott, akkor azt írta, hogy Kylian Mbappé, Antoine Griezmann vagy Neymar lehet a befutó. Azóta a brazilok kiestek, ugyanakkor a horvátok nagyszerűen szerepeltek, így a Real Madriddal Bajnokok Ligája-győztes Luka Modric esélyei megnőttek.

„Antoine Griezmann és Luca Modric az abszolút esélyes, ők mindenkinél jobban teljesítettek, és vb-döntőbe vezették válogatottjaikat. A harmadik kihívó Kylian Mbappé, aki számos mérkőzésen nagyszerűen játszott, különösen Argentína ellen, amikor két gólt is szerzett” – olvasható.

A lap szerint a vasárnapi finálé dönt az Aranylabda győzteséről, Griezmannról vagy Modricról – hacsak Mbappé másként nem gondolja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik