Vb 2018: a torna után távozik az egyiptomi kapitány – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.20. 10:44
Lapértesülés szerint Héctor Cúper egyiptomi szövetségi kapitány az oroszországi világbajnokság után távozik posztjáról.

Az el-Vatan úgy tudja, az egyiptomi szövetség a keddi, Oroszországtól elszenvedett 3–1-es vereség után határozott Cúper (és stábjának) sorsáról. Az argentin szakember a világbajnokság után már nem lesz a válogatott kapitánya.

A 62 esztendős tréner – aki korábban a Valenciánál és az Internazionálénál is dolgozott vezetőedzőként – 2015 márciusában lett egyiptomi szövetségi kapitány. Irányításával Egyiptom 28 év után ismét kijutott a világbajnokságra, ahol azonban két zakóval kezdett. Mohamed Szalah és társai 1–0-ra kikaptak Uruguaytól, majd 3–1-re a házigazda Oroszországtól, így csak matematikai esélyük maradt a csoportból való továbbjutásra.el-Vatan úgy tudja, az egyiptomi szövetség a keddi, Oroszországtól elszenvedett 3–1-es vereség után határozott Cúper (és stábjának) sorsáról. Az argentin szakember a világbajnokság után már nem lesz a válogatott kapitánya.

A 62 esztendős tréner – aki korábban a Valenciánál és az Internazionálénál is dolgozott vezetőedzőként – 2015 márciusában lett egyiptomi szövetségi kapitány. Irányításával Egyiptom 28 év után ismét kijutott a világbajnokságra, ahol azonban két zakóval kezdett. Mohamed Szalah és társai 1–0-ra kikaptak Uruguaytól, majd 3–1-re a házigazda Oroszországtól, így csak matematikai esélyük maradt a csoportból való továbbjutásra.

Egyiptom hétfőn 16 órakor Szaúd-Arábia ellen zárja a csoportkört.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik