Vb 2018: „A remény bajszai” – kampány az orosz kapitányért

SZELI MÁTYÁS (Moszkva)SZELI MÁTYÁS (Moszkva)
Vágólapra másolva!
2018.06.13. 15:16
null
Csercseszov „imidzséhez” hozzátartozik jellegzetes bajusza (Fotó: AFP)
Az orosz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Sztanyiszlav Csercseszov „imidzséhez” hozzátartozik jellegzetes bajusza is. A napokban az egyik népszerű orosz tévés személyiség, Ivan Urgant felhívást intézett az oroszokhoz, hogy növesszenek bajuszt, ezzel támogatván a kapitányt.

 

„Sztanyiszlav Csercseszovnak szüksége van a segítségünkre – írta Urgant.Minden ellene szól, az előrejelzések, az időjárás-jelentés, még a fizika törvényei is! Ezért felszólítom az összes drukkert, hogy növesszen bajuszt és publikáljon erről készült fotókat a remény bajusza címszó alatt.”

Moszkvában járva egyébként nehéz volt eldönteni, hogy az emberek az arcszőrzetüket belső indíttatásból vagy éppen a kapitány iránt érzett elkötelezettségből viselik, de Csercseszovot a szerdai sajtótájékoztatón megkérdezték, hogy bízik-e benne, hogy csütörtökön a „remény bajszai” lepik el a Luzsnyikit. Az orosz szakember kissé megütődött a kérdésen, majd tökéletes hatásszünetet hagyva válaszolt: „Komolyan mondom, fogalmam sincs, hogy miről beszél.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik