Vb 2018: a Puma nem gondolta túl a váltómezeket – fotók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.21. 10:38
Az Adidas és a Puma sportszergyártó cég szinte egyszerre hozta nyilvánosságra a mezeit viselő labdarúgó-válogatottak világbajnokságra tervezett váltómezeit. A két német cég közül előbbi mezeit már bemutattuk olvasóinknak, de nem hagyhatjuk ki az Adidastól 1948-ban különváló Pumát sem.

Míg az Adidas színes, klasszikus korokat idéző váltómezekkel jelentkezett, a másik herzogenaurachi vállalat az egyszerűség mellett foglalt állást, és egytől egyig fehér váltómezt mutatott be négy vb-csapatának.az Adidas színes, klasszikus korokat idéző váltómezekkel jelentkezett, a másik herzogenaurachi vállalat az egyszerűség mellett foglalt állást, és egytől egyig fehér váltómezt mutatott be négy vb-csapatának.

A nemzeteket a futballcímer mellett a gallér színezése különbözteti meg. Pluszt Szenegálnál láthatunk, amelynél egy halvány művészi oroszlánfej került a mezre, illetve a szerbeknél lesz egy csík.

SZENEGÁL

 

SZERBIA

 

SVÁJC

 

URUGUAY

 

A Puma hat további, a vb-re nem kijutó válogatott váltómezét is megújította, de nagy eltérés az osztrák, az olasz, a cseh, az elefántcsontparti, a ghánai és a kameruni váltómezekben sem látható.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik