Vb 2018: 20 másodperc örömkönny jutott a dán házaspárnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.27. 08:39
null
Az ölelés és a csók sem maradt el (Fotó: Tv2.dk)
A gól nélkül záruló Franciaország–Dánia labdarúgó-mérkőzés után megható jelenet történt a moszkvai Luzsnyiki Stadionban: Simon Kjaer felrohant a lelátóra üdvözölni rég nem látott feleségét.

 

 

A dán Tv2 beszámolója szerint a Sevilla 29 éves középső védője és Elina Gollert Kjaer könnyekben törtek ki, miközben az ölelés és a csók sem maradt el. A házaspár hosszú ideje nem találkozott egymással a világbajnokság miatt, ezúttal is mindössze húsz másodperc jutott nekik.

A futballistának ugyanis doppingvizsgálatra kellett mennie, így már nem térhetett vissza a nejéhez.

„Nem volt több lehetőségem, hogy beszéljek vele, pontosan 20 másodperc jutott nekünk, és mindkettőnknek nagyon nehéz volt” – nyilatkozta Simon Kjaer.

A pár nyolc éve ismerkedett meg egymással, és Elina hűségesen követte férjét Wolfsburgba, Rómába, Lille-be, Isztambulba (ahol a Fenerbahce játékosa volt), majd Sevillába. Tavaly nyáron házasodtak össze, két gyermekük van.

„Simon munkája határozza meg, hogy éppen hol élünk. De ezt mindig jó lehetőségnek tekintettem, mert új helyekre jutunk el, újabb kultúrákat ismerünk meg, amire talán sosem lenne lehetőség” – nyilatkozta korábban Elina Gollert Kjaer.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik