Sportfogadás: indul az Orosz játszma a Tippmixprón!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.05. 09:58
null
<a href="https://www.tippmixpro.hu/promok?utm_source=nso.hu&amp;utm_medium=img&amp;utm_content=mediavasarlas1401__PR_cikk_2&amp;utm_campaign=2018-06-04-tippmixpro-vb-2018" target="_blank">Tegyék meg tétjeiket, indul az Orosz játszma!</a>
Hamarosan megkezdődik Oroszországban a 21. labdarúgó-világbajnokság, amelynek kapcsán a Szerencsejáték Zrt. „Orosz játszma” címmel nagyszabású promóciót indított a Tippmixpro.hu-n, Magyarország egyetlen legális sportfogadó oldalán. Az „Orosz játszma” június 5. és július 15. között tart, a játékosok már meccsenként 300 forintos fogadás ellenében eljuthatnak egy korábbi világbajnokság helyszínére, vagy nagy összegű egyenlegfeltöltéseket nyerhetnek. Ha ez a nyeremény nem lenne elég ösztönző, esetleg nincs még Tippmixpro számlájuk, motivációs céllal 1000 forintos kezdőegyenleget kapnak a promóció idején regisztráló új játékosok.

A legnagyobb kérdés: melyik ország örülhet július 15-én Moszkvában a Luzsnyiki Stadionban rendezett döntő végén? Ezt mi most nem fogjuk tudni megmondani, de segíteni megpróbálunk, hiszen a Tippmixpro hosszútávú fogadási ajánlatai között természetesen a világbajnokság győztesére is lehet fogadni.

FOGADÁSI KISOKOS

Befizetés: Forint alapú bankszámláról, illetve átutalással, valamint bankkártyás feltöltéssel, Paypallal és Abaqoosszal lehetséges minimum 500 maximum 1000000 forinttal.

Kifizetés: Minimum 500 forint utalható csak és kizárólag magyarországi banknál vezetett bankszámlaszámra.
Tét: Ahhoz, hogy promócióban részt vehessen, minimum 300 forint téttel kell fogadni.

A világbajnoki címvédő Németország impozáns magabiztossággal nyerte meg a selejtezőcsoportját: 10 meccsen 10 győzelem, 43 szerzett, 4 kapott gól. Ugyanakkor elképzelhető, hogy Joachim Löw csapatára is lesújt a világbajnokok átka: a harmadik évezredben rendezett világbajnokságokon még egyetlen európai címvédő sem élte túl a csoportkört. A franciák 2002-ben, az olaszok 2010-ben, a spanyolok 2014-ben köszöntek el a tornától az első három mérkőzés után – az F-csoportba sorsolt címvédő számára Mexikó, Svédország és Dél-Korea mindenesetre nem tűnik megoldhatatlan feladatnak a legjobb 16 közé jutásért. Címvédésük oddsa 5,50-szeres pénzt hoz a Tippmixprón.

Négy évvel ezelőtt a németek ellenfele Argentína volt a fináléban, s a gaúchók a „rutinos rókák” – Messi, Mascherano, Di María, Agüero – megtartása mellett, számos fiatal és válogatott szinten kevésbé tapasztalt játékos – Lo Celso, Dybala, Tagliafico, Cristian Pavón – behívásával próbálkoznak javítani egyet négy évvel ezelőtti helyezésén.

A dél-amerikaiak legnagyobb hiányzója Mauro Icardi, aki a mögöttünk hagyott bajnoki idényben 29 gólt szerzett az Inter színeiben az olasz élvonalban, és ezzel – holtversenyben – gólkirály lett. A legendás Hernán Crespo már előre megmondta, Icardi nem tartozik az ötszörös aranylabdás, Lionel Messi baráti köréhez, ezért nem lesz ott a vb-n – igaza lett. A dél-amerikaiak végső győzelme jól fizet, hiszen a fogadásra tett pénzünk tízszeresét kaphatjuk vissza, ha Jorge Sampaoli fiai örülhetnek a július 15-i finálét követően.

FOGADÁSI TÍPUSOK AZ OROSZ JÁTSZMÁBAN*
1X2: a klasszikus háromesélyes, azt kell eltalálni, hogy hazai, vagy vendég győzelem lesz-e, esetleg döntetlen. Mint a Totóban.
Gólszám: Azt kell megtippelni, hogy a két résztvevő összesített góljainak száma melyik felkínált számtartományba esik majd.
Kétesély: Olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a mérkőzés milyen eredménnyel (1X2) zárul, azzal a könnyítéssel, hogy ebben az esetben egy-egy kimenetelhez kétféle eredmény tartozik.
Nyertes különbség: Azt kell megtippelni, hogy melyik csapat nyer és mekkora különbséggel. Lehet döntetlen is a tipp.
* Az Orosz Játszma további fogadási típusai a Tippmixpro.hu-n találhatóak.

S ha esetleg mégsem a németek, vagy az argentinok nyernék a tornát, akkor sem feltétlenül totális bukás rájuk tenni a torna előtt, mint végső győztes: ha a Tippmixprón legalább 2000 forintért fogad a vb győztesére, ám jelöltje nem kerül tovább a csoportkörből, akkor 1000 forint jóváírást kap a belső egyenlegére.

Az „Orosz játszma” persze nem csak a végső győztes megtippeléséről szól, a négy szakaszra bontott promóció első részében számos egyéb lehetőségre is lehet fogadni.

Igazán izgalmas tétel az „étlapról” például a szögletek számára vonatkozó kérdés: esetleg érdemes ebben az esetben egy gyors szélsőre számítani, aki kiharcolhatja a sarokrúgásokat? Tuti tippje van a betonbiztosan záró védelemre? Játssza meg, hogy kedvenc csapata kapott gól nélkül hozza le a mérkőzést, amivel az Orosz játszma speciális küldetésében is részt vehet!

Mindemellett, ha legalább 35 vb-meccsre fogad a promóció csoportkör szakaszában legalább 300 forintos téttel, megnyerheti a 2 főre szóló all-inclusive utazást Brazíliába! Ráadásul az utazás minden költségét a Tippmixpro állja.

Ha ez nem jön össze, akkor sincs gond, még mindig nyerhet: 15 vb meccs megfogadása esetén 5000, 25 meccs esetén 7500, 35 meccs megfogadása esetén pedig 15 000 forintos Tippmixpro egyenlegfeltöltést.

A Tippmixpro.hu-n mindez rém egyszerű, ráadásul most egy gyors regisztrációt követően azonnal játszhat is és részese lehet az Orosz játszmának! Ki ne hagyja!


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik