Social: a Nemzeti Sport Online a közösségi tér júliusi nyertese

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.10. 09:56
Előre elnézést kérünk, de ha megengedik, ezúttal röviden magunkat szeretnénk méltatni. Pontosabban megköszönni önöknek, illetve a social térben jártas családtagjaiknak, ismerőseiknek, hogy júliusban a Nemzeti Sport Online volt a legnépszerűbb.

A Kreatív a Storyclash alkalmazás segítségével minden hónapban megmutatja, hogy a magyar médiumok a különböző felületeiken mennyi interakciót (lájk, komment, megosztás) váltanak ki a felhasználók körében.Kreatív a Storyclash alkalmazás segítségével minden hónapban megmutatja, hogy a magyar médiumok a különböző felületeiken mennyi interakciót (lájk, komment, megosztás) váltanak ki a felhasználók körében.

Ezt a versenyt legutóbb mi nyertük – nagy részben a már több mint 570 ezer követővel rendelkező Facebook-oldalunkra érkező reakcióknak, illetve munkatársaink tudatos munkájának köszönhetően.


Külön öröm, hogy a képes posztok közül (amelyből három is 50 ezer fölötti interakciószámot produkált) az első tíz helyezettből nyolc a miénk volt.



Míg a legnépszerűbb videós bejegyzés szintén az NSO Facebook-oldalán jelent meg.

A „klasszikus” cikkek között Szepesi György sajnálatos halálhíre a harmadik helyen végzett, de a hozzá kapcsolható több mint 26 ezer interakcióról érthető okokból szívesen lemondtunk volna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik