Nem érdekel a foci-vb? Tuti tippek, hogy mit nézhetsz helyette a tv-ben!

Vágólapra másolva!
2018.06.14. 15:53
Nyakunkon a világbajnokság, már csak néhány óra, és útjára indul a labda Oroszországban. A legtöbben jelenleg próbálják elhitetni a főnökükkel, hogy dolgoznak, de egy gyors Ctrl+Shift+N kombinációval már az inkognitólapon nézegetik, milyen meccsek lesznek a következő napokban. De mi van azokkal, akik már a foci-vb gondolatára is a szemüket forgatják, és túl „mainstreamnek” gondolják azt, hogy leüljenek a tv elé az év legjobban várt sporteseményét nézni?! Ne aggódjatok, rátok is gondoltunk!

Magyar idő szerint csütörtökön 17 órakor hivatalosan is megkezdődik a világbajnokság az Oroszország–Szaúd-Arábia meccsel, aminek követését nehéz lenne bárkinek elmagyarázni, azon kívül persze, hogy „Azért mert ez a vébé!”

„Azért mert ez a vébé!”

De tegyük fel, érthetetlen okokból úgy döntesz, nem akarod a csütörtök estédet azzal tölteni, hogy Artyom Dzjuba Ali al-Bulaihi párbaját nézed a tévében.

Ekkor sem kell kétségbe esned, a tv-ben ugyanis csak úgy száguldanak a jobbnál jobb programok feléd, amelyekben nincs labda.

Sőt, nemcsak hogy nem bomlasztod az agysejtjeidet azzal, hogy megpróbálod kitalálni, melyik új szaúdi kedvencedet veszed majd meg másnap a FIFA 18-ban, még tanulhatsz is valamit!

Ugyanebben az időben néhány csatornaváltással ugyanis máris megtudhatod a FEM3-on, hogy készül a ragasztószalag, a WC-ülőke, a gumilábtörlő és a hallókészülék.

Ezután nem kerülhetsz újra olyan szituációba egy beszélgetés során, mikor mindenki azt fejtegeti, melyik a kedvenc metódusa a gumilábtörlő-készítésre, Te meg csak ülsz a sarokban tanácstalanul, megalázva.



Ha mégis az agyzsibbasztást választanád, néhány adóval arrébb, a LifeTv-n kiderül, hogyan próbál pénzt csinálni döbbenetesen érdekes életéből a Playboy-villa egykori lakója, Kendra Wilkinson, akinek – nyugodjon békében! – Hugh Hefnerről lesznek rémálmai nyugdíjas koráig.



„Még nincs harminc, dögösen néz ki, karrierje pörög, de ő semmit sem csinál fél szívvel és mindent akar egyszerre.”

Hogy lehetne ennél jobb a vb?!

De ez még csak a kezdet, nézzük például a szombatot, ami ki lett kiáltva a vb talán legjobb napjának, mert egymás után négy meccset is rendeznek.

Franciaország–Ausztrália 12 órakor, Argentína–Izland 15 órakor, Peru–Dánia 18 órakor, majd Horvátország–Nigéria 21 órakor. Ha ezt olvasva nem látsz apró nyálcseppeket a billentyűzeteden vagy a telefonod képernyőjén, akkor hozzád szólunk most.

Mert az a jó hírünk van, hogy van annál sokkal érdekesebb dolog is a tévében, mint ahogy 22 rohangáló ember mellett Vlagyimir Putyin megpróbálja elhitetni a világgal, hogy tud mosolyogni.

Megy például a Romance TV-n sokak kedvence, a Frühlingsgefühle első évadának negyedik része, melyben Katja Baumann védőnő próbálja megtalálni élete értelmét. „Teljes a káosz, így mindenki szenved” – írják a sorozatról.



Ha ezzel sem hoztuk meg a kedved, magadban keresd a hibát.

Valami egzotikusabbra vágysz? Jó helyen jársz, pont ekkor megy ugyanis az Izaura TV-n „Az én bűnöm” című mexikói sorozat 110. része.

Ne aggódj, ha nem láttál belőle eddig egyetlen részt sem, a leírása alapján gyorsan felzárkózhatsz:

„Megszületik Lucrecia és Julián közös gyermeke, aki a Cesar nevet kapja. Carmelo ezalatt megbolondul a börtönben.”



Bocsánat a spoilerekért.

Ha pedig csak egyszerűen sportra vágysz, de olyanra, amit nem néz veled együtt több száz millió ember, akkor sem kell aggódni: június végén ugyanis olyan klasszikusokat láthatsz, mint a pánamerikai vívóbajnokság, az ázsiai vitorlásbajnokság, majd júliusban jön a régóta várt férfi junior softball-világbajnokság Kanadában.


Természetesen a fenti sorokat érdemes erős iróniával kezelni, ennyire azért nem kilátástalan a program.

A futballt kevésbé kedvelők, vagy akár a két meccs közt szünetet tartók megnézhetik a vb alatt például a Netflixen a Luke Cage és a GLOW második évadát, az HBO Go-n pedig befejeződik a Westworld második évada, és olyan filmek kerülnek fel, mint a Blade Runner 2049 vagy az új Kingsman.



Lesz Formula–1, NBA draft, a teniszezők Wimbledonban harcolnak a füves pályán, és lesz Európa-bajnokság vízilabdában: a magyar férfi- és a női csapatért is szurkolhatunk.

A lényeg, hogy ezen a nyáron garantáltan nem fog unatkozni senki, aki leül a tv elé!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik