Haladás: több fiatal játékosát is kölcsönadta a klub

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.13. 08:51
A legutóbbi bajnoki idényben a Haladás színeiben kilenc bajnokin pályára lépő Medgyes Zoltán a következő idényben az NB II-ben szereplő Siófoknál szerepel majd kölcsönben – adta hírül a szombathelyi klub honlapja, amely több más, fiatal játékost érintő hírről is beszámolt.

Ezek szerint Medgyest követheti a szintén középpályás Tóth Martin, amennyiben megfelel a Balaton-partiaknál a próbajátékon. Szőke Dánielt az NB III-ba feljutó Nagykanizsának adta kölcsön egy évre a klub, míg a védő Tóth Dávid az NB II-es Kaposvárt erősíti egy évig kölcsönben.

Az Illés Akadémia-Haladás U19-es csapatának középpályását, Kiss Bencét több klub is szívesen szerződtetné, míg a védő Bolla Gergőt a másodosztály újonca, a Tiszakécske teszteli.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL**
Érkezők: Jurij Habovda (ukrán, Balmazújváros, szabadon igazolhatóként), Emil Lyng (dán, Dundee United – Skócia, szabadon igazolhatóként), Tamás László (Balmazújváros, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Vít Benes (cseh, Vasas), Priskin Tamás (Ferencváros)
Kölcsönből visszatérők: Szellák Soma (Dorog, ?), Winkler András (Mosonmagyaróvári TE, ?)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Bolla Gergő, Kovalovszki Máté
Kiszemeltek:
Távozók:
Kiss Tamás (Puskás Akadémia), Lévay Gergely (szabadon igazolható), Polgár Kristóf (szabadon igazolható, érdeklődik iránta: MTK), David Joel Williams (ausztrál, szabadon igazolható), Stef Wils (belga, a profi labdarúgást abbahagyta, Koninklijke Lyra-Lierse Berlaar – Belgium)
Kölcsönbe távozók:
Medgyes Zoltán (Siófok), Szőke Dániel (Nagykanizsa)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Myke Bouard Ramos (brazil, MTK Budapest)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Angyal Zsolt (soproni kölcsön után Újpest), Tóth Martin (Siófok)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik