FFT: Jérome Boateng, aki lemaradt a német égésről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.27. 19:08
Németország kikapott Dél-Koreától, ezzel bombameglepetésre elbúcsúzott a világbajnokságtól. A csapat egyik alapembere, Jérome Boateng ugyan nem volt részese a mindent eldöntő kudarcnak, de most bizonyára ez sem vigasztalja.

 

Kétségtelen, hogy a Bayern München hátvédje a világ egyik legjobbja a saját posztján. És ki tudja, ha pályán van, talán másképpen alakul a Dél-Korea elleni találkozó.

A hatalmas termetű védőhöz az FFT 2017-ben felugrott egy csésze kávéra, s közben szó esett az edzőkről, trófeákról és a Jay Z-től kapott tanácsokról is. Boateng házában a család kutyája, Cassius, a kilencéves boxer figyel, akit a John Lewis reklámban felbukkanó fajtársával ellentétben egyáltalán nem érdekel a kerti trambulin, inkább a hátvéd lányai, Soley és Lamia körül sertepertél. Boateng kapucnis pulóverében, melegítőnadrágjában és edzőcipőjében – a megjelenése olyan ember benyomását kelti, aki nagyon is jól érzi magát a bőrében. Akinek boldog az élete.

Persze nem most, amikor Németország címvédőként, szégyenszemre már a csoportkörben elbúcsúzott a világbajnokságtól. Még ha rajta múlott a legkevésbé…

A teljes cikket elolvashatja a FourFourTwo.hu-n, ide kattintva.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik