Amikor a szex miatt ugrott a vb-siker I.

BACSKAI JÁNOSBACSKAI JÁNOS
Vágólapra másolva!
2018.06.30. 10:14
null
Az 1954-es döntő előtt az Aranycsapat, a tagjai későbbi visszaemlékezései szerint ketten is nagyon-nagyon fáradtak voltak, egyikőjük nem is lehetett többé válogatott (Fotók: AFP)
A férfiak köztudottan angyalok, de amikor össze vannak zárva férfitársaikkal, messze családjuktól, akkor pláne szentek, a nagy tornák alatt pedig különösképpen távol tartják magukat a női szurkolóktól. Na jó, nem is – miközben néhány játékos kifejezetten a testi szerelem miatt passzolta a vb-szereplést!

 

Foglalkoztunk már a szexszel, illetve annak feltételezésével sorozatunkban, ezúttal áttekintjük röviden, hogy kiknek a baja gyűlt még meg a nagy tornákon vagy azok előtt a testi szerelemmel.

Bizony, még a legendás magyar Aranycsapat tagjai is „férfiból” voltak, a döntő előtt az egyik játékos egész este egy szobalánnyal áldozott az örömök oltárán, mások szerint nem is egy, hanem két legenda hajlott el.

A Rubicon legújabb számában dolgozza fel az esetet Szöllősi György, aki megemlíti: a játékosok visszaemlékezései szerint Zakariás József mellett Kocsis Sándor lehetett a másik hámból kirúgó.

Tény és való: másnap egyikük sem remekelt, de abszolúte igazat kell adnunk Kocsis Sándornak, aki szerint ha mindannyian elgörbülnek a döntő előtti este, akkor is meg kellett volna nyernünk azt a találkozót…

A magyar válogatott bölcs vezetőitől egyébként nagyszerű döntés volt, hogy egy korábbi ígéretnek megfelelően a feleségeket (barátnők, menyasszonyok nem mehettek) kiengedték Svájcba, és éppen a finálé előtti napon értek oda, kicsit sem megkavarva a fejeket és a hangulatot.

Romário repült, ha gólt szerzett – de egy repülőn történtek miatt nem repült a vb-re
Romário repült, ha gólt szerzett – de egy repülőn történtek miatt nem repült a vb-re


Romário 2002-ben azért nem lett világbajnok, mert egy évvel korábban a válogatottal megtett repülőúton minden téren meghódított egy légikisasszonyt, és ez nagyon nem tetszett Luiz Felipe Scolari kapitánynak.

Harkes (jobbra) a rossznyelvek szerint itt különféle gyermekeit számolja egy reggelen
Harkes (jobbra) a rossznyelvek szerint itt különféle gyermekeit számolja egy reggelen


Az 1998-as vb előtt az Egyesült Államok válogatottjának keretéből az utolsó pillanatokban hagyta ki Steve Sampson a csapatkapitányt, John Harkes-t, mert az kikezdett a nagy ász, Eric Wynalda nejével.

Andy Goram (középen) nagy nőfaló volt, pedig a Rangersben sem ő volt a legcsinosabb (Forrás: Printerest)
Andy Goram (középen) nagy nőfaló volt, pedig a Rangersben sem ő volt a legcsinosabb (Forrás: Printerest)


Ugyanakkor a nagy skót kapus, Andy Goram maga mondta le a részvételt, miután kínos részletek derültek ki elismerésre méltóan színes szexuális életéről, amelyet visszavonult és aktív pornószínésznők mellett egy finoman szólva is túlsúlyos díva fémjelzett. A sokáig a Rangerst erősítő Goram egyébként enyhe skizofréniában szenved, lásd a celtices szurkolók „Csak két Andy Goram van” kezdetű gúnyos indulóját.

A mostani vébéről a Serie A egyik legjobb gólvadász, Mauro Icardi szintén egy nő miatt maradhatott le: a csatár élettársa az a Wanda Nara, aki korábban Maxi López felesége volt, López legjobb barátja pedig az argentinok kisistene, Lionel Messi, aki nemkívánatos személynek nyilvánította Icardit. És senki sem mert ellentmondani Messinek...


Csajok vagy foci? Örök kérdés, pedig kézenfekvő a válasz
Csajok vagy foci? Örök kérdés, pedig kézenfekvő a válasz


Hogy egy pozitív példát is említsünk: nem mindenki ilyen haragtartó, a belgáknál vállvetve harcol Thibaut Courtois és Kevin De Bruyne, holott 2014-ben egy nagyon furcsa szerelmi négyszögbe keveredtek, idéznénk innen a kettejük közé keveredő hölgy, Caroline Lijnen vallomását:

„Kevin megcsalt engem, az egyik legjobb barátnőmmel volt viszonya. Hajlandó voltam még egy esélyt adni neki, de ezek után a kapcsolatunk már nem volt a régi. Aztán Madridba utaztam, Kevin is azt gondolta, hogy ez jó ötlet. Ott azonban olyan dolog történt, amelynek sohasem lett volna szabad megtörténnie. Aznap este olyan dolgot kaptam Thibaut-tól, amit Kevintől három év alatt egyáltalán nem. Thibaut-val mindenről tudtam beszélgetni, és mindig finom ételeket készített nekem. Kevin sohasem csinált ilyet. Mivel ő már megcsalt engem korábban, arra gondoltam, hogy én miért ne tehetném meg”.

FOLYTATJUK!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik