A bolgár kormány döntése a Bulgária–Magyarország meccsre is vonatkozik (Fotó: Meder István)

 

„A bolgár kormány döntése értelmében a vírushelyzet miatt Bulgáriában meghatározatlan ideig zárt kapuk mögött játszanak minden mérkőzést. A döntés hatálya alá esik a bolgár–magyar találkozó is. Ugyanakkor a március 26-i időpontig a bolgár kormány bármikor módosíthatja döntését” – fogalmaz a Twitteren közreadott hétfői posztjában az MLSZ.

Friss hír, hogy a bolgár szövetség felfüggesztette a jegyárusításokat az U21-es és a bolgár felnőttválogatott mérkőzéseire. Ahogy korábban megírtuk, itthon negyven perc alatt fogyott el az összes, 2500 darab vendégjegy a találkozóra.  

Vasárnapi beszámolók szerint Bulgáriában is megjelent a koronavírus, egyelőre négy, hivatalosan is megerősített fertőzött van. A kormány viszonylag gyorsan határozott és minden sporteseményt zárt kapussá nyilvánított az országban. A Bolgár Labdarúgó-szövetség közleményben erősítette meg, természetesen követi a hatóságok iránymutatásait, de a vasárnapi bajnokikat még nézők előtt (akiket fokozott óvatosságra intettek) rendezték meg (a Ludogorec–FK Dunav élvonalbeli bajnokin például – a soccerway adatai szerint – 550-en voltak a helyszínen), hétfőtől viszont minden találkozó zárt kapus lesz.  


AZ NL-RÁJÁTSZÁS ÉS EB-PÓTSELEJTEZŐ PÁROSÍTÁSA

D-LIGA
ELŐDÖNTŐ, MÁRCIUS 26., CSÜTÖRTÖK
18.00:
Grúzia–Fehéroroszország
20.45: Észak-Macedónia–Koszovó
DÖNTŐ, MÁRCIUS 31., KEDD
18.00: Grúzia/Fehéroroszország–Észak-Macedónia/Koszovó

C-LIGA
18.00:
Norvégia–Szerbia
20.45: Skócia–Izrael
DÖNTŐ, MÁRCIUS 31., KEDD
18.00: Norvégia–Skócia/Izrael vagy 20.45: Szerbia–Skócia/Izrael

B-LIGA
20.45: Bosznia-Hercegovina–Észak-Írország
20.45: Szlovákia–Írország
DÖNTŐ, MÁRCIUS 31., KEDD
20.45:
Bosznia-Hercegovina/Észak-Írország–Szlovákia/Írország

A-LIGA:
20.45: Izland–Románia
20.45: Bulgária–Magyarország
DÖNTŐ, MÁRCIUS 31., KEDD
20.45:
Bulgária/Magyarország–Izland/Románia