Eb 2020: újabb önkéntes program a budapesti Eb-meccsek idejére

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.02.20. 22:36
null
Az F-csoport három meccsét is Budapesten rendezik meg (Fotó: AFP)
A Volkswagen Mobility Makers önkéntes program keretein belül a leendő önkéntesek Budapest kijelölt, főbb területein, csomópontjain tevékenykednek majd.

 

„Magyarország történetének eddigi legnagyobb sportrendezvénye áll előttünk, és a legelső alkalommal adhat otthont fővárosunk egy labdarúgó Európa-bajnokságnak” – írják az önkéntes program szervezői.

A Volkswagen Mobility Makers keretében a leendő önkéntesek a rendező városok – jelen esetben Budapest – kijelölt, főbb területein, csomópontjain tevékenykednek majd, segítenek az idelátogató érdeklődőket eligazítani és informálni.

A jelentkezés feltétele, hogy az érdeklődő14 évesnél idősebb legyen, társalgási szinten beszéljen angolul, és legalább az egyik budapesti mérkőzésnapon (2020.06.16., 2020.06.20., 2020.06.24., 2020.06.28.) „bevethető” legyen.

„Téged keresünk, ha szereted a közösségi eseményeket, elhivatott vagy a sportok iránt, új barátokat, kapcsolatokat szeretnél szerezni, szükséged van – például az érettségihez – ledolgozandó közösségi munkaórákra” – fogalmaz a felhívás.

A programmal kapcsolatos további információk a www.euro2020hostcitybp.hu weboldalon érhetőek el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik