Eb 2020: Sevcsenko az írek helyett a magyarokkal készülne – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2019.12.04. 19:41
Artur Petroszjan, neves orosz futballszakíró Twitter csatornáján arról számolt be, hogy az ukrán válogatott elutasította az Írország elleni június 2-i felkészülési mérkőzés lehetőségét, mert sokkal inkább Wales, vagy Magyarország ellen szeretné pályára küldeni csapatát a jövő nyári Európa-bajnokság előtt.

Ukrajna egyenes ágon harcolta ki a részvételt a jövő évi Európa-bajnokságra, s a sorsoláskor Hollandia és Ausztria mellé került a C-csoportba – a harmadik csoportellenfele a playoffból érkezik: az A-, vagy a D-ág győztese.

Az ukránok néhány napja már bejelentették a felkészülési programjuk egy részét: március végén előbb a világbajnok franciákkal, négy nap múlva pedig a szintén Eb-résztvevő Lengyelországgal mérkőznek meg.

Artur Petroszjan – aki több neves sajtóorgánumnak is az orosz futball-szakírója – Twitter csatornáján osztotta meg szerda délután, hogy tudomása szerint az ukrán válogatott egy június 2-án Írország elleni mérkőzéssel folytatta volna a felkészülést az Eb-re, ám Andrij Sevcsenko döntése értelmében erre a meccsre végül nem kerül sor.

Az ukrán kapitány ugyanis úgy döntött, hogy jobban szolgálná a felkészülést, ha Wales vagy Magyarország ellen lépne pályára a válogatottja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik