Kép: az autót fejszére és fűrészre cserélték Verstappenék

ZS. B.ZS. B.
Vágólapra másolva!
2019.06.07. 09:52
Koncentráció, fegyelem, erőnlét – csupa olyan tulajdonság, amely nemcsak a Formula–1-es versenyzőknek, hanem a favágóknak is elengedhetetlen. És hogy mégis mi köze van egymáshoz a két szakmának? Nos, azt a Red Bull és a Toro Rosso versenyzői mutatták meg szerdán.

Az F1-es mezőny a hétvégén Kanadában versenyez, így a pilóták kihasználták a rendelkezésükre álló időt, hogy megnézzék az ország profi favágóit, aztán maguk is fejszét, fűrészt ragadjanak. A vastag bakancs, a speciális kesztyű és az elmaradhatatlan kockás ing kifejezetten jól állt Max Verstappennek, Pierre Gaslynak, Danyiil Kvjatnak és Alexander Albonnak, akik csapatba rendeződve mérték össze tudásukat többek között fűrészelésben, rönkhasításban és baltadobálásban. Az erdei versenyt a Red Bull pilótái nyerték meg, péntektől viszont a rönkök helyett már a pályán apríthatják egymást a fiatalok.

Aston Martin Red Bull Racing on Twitter

Check out all of the action shots from our woodworking masterclass ahead of the #CanadianGP See the full gallery https://t.co/FncfLeW18t #F1

Aston Martin Red Bull Racing on Twitter

Woodwork workshop The Bulls ventured to the woods for the real Canadian experience https://t.co/z4Ucetan5C #CanadianGP



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik