Formula-1: Eddie Irvine élesen kritizálta Michael Schumachert

Vágólapra másolva!
2010.10.04. 13:44
Eddie Irvine, Michael Schumacher korábbi ferraris csapattársa élesen kritizálta a hétszeres világbajnokot, mondván, visszatérése elhibázott döntés volt.  

„Az eredmény katasztrófa" – nyilatkozta Eddie Irvine, Michael Schumacher korábbi csapattársa a hétszeres világbajnok klasszis visszatéréséről.

„A visszatérése papíron jó ötlet volt, csakhogy már 2006-ban sem volt olyan, mint korábban, akkor Felipe Massa már gyakran előtte volt. Most, évekkel később még többet veszített régi fényéből" – vélekedett Irvine, aki 1996 és 1999 között játszotta a másodhegedűs szerepét Schumacher mögött a Ferrarinál.

Az északír pilóta úgy véli, Schuminak felesleges kifogásokat keresnie gyenge szereplésére: „Az első ferraris évében is gyenge volt az autója, mégis nyert legalább három futamot."

Irvine azt is elmondta, szerinte a német klasszis nem lesz arra képes, hogy segítse a Mercedes új autójának fejlesztését: „A Ferrari a versenyzői tehetsége miatt igazolta le őt. Fogalma sem volt arról, hogyan viselkedik az autó. Schumacher erőssége a versenyzői képessége, vagy legalábbis az volt."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik