F1: Webber Ferrari-sikerre számít a 2020-as idényben

Vágólapra másolva!
2020.01.02. 11:50
null
A Ferrari 2008 után újra konstruktőri címet szerez? (Fotó: AFP)
A korábbi F1-es versenyző, Mark Webber elárulta, elég erősnek gondolja ahhoz a Ferrari párosát, hogy hosszú idő után megszerezze a konstruktőri címet, ám mégsem Sebastian Vettel vagy Charles Leclerc végső sikerére számít.

 

A Formula–1-nek 2013 végén búcsút intő ausztrál versenyző elismerően beszélt a Ferrari jelenlegi kettőséről, Charles Leclerc-ről és Sebastian Vettelről. Mark Webber ugyanis úgy véli, a monacói, német páros képes lehet hosszú idő után újra maranellóba szállítani a konstruktőri trófeát – az olasz gárda legutóbb 2008-ban örülhetett.

„Leclerc és Vettel legalább kiegyensúlyozottan vezet, és rendszeresen tud pontot szerezni a csapatnak. A Ferrarinak így mindenképpen jó esélyei vannak a konstruktőri címre, de Lewis Hamilton idén is meg fogja mutatni a klasszisát. Max Verstappent pedig már külön említenem sem kell, hiszen letette a névjegyét, és ég a bizonyítási vágytól – magyarázta az ausztrál, majd azt is megosztotta, melyik versenyző végső sikerére számít. – Már alig várom, hogy lássam Lewist, ahogy Verstappennel és Leclerc-rel harcolva megszerzi a hetedik címét, s utoléri Michael Schumachert."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik