F1: Verstappenék a FIFA-ra esküsznek, míg mások a Netflixre

Vágólapra másolva!
2019.10.12. 09:26
null
Verstappen minden bizonnyal előveszi a PlayStationt szombaton (Fotó: AFP)
Mint beszámoltunk róla, az F1-es Japán Nagydíj szombati napját teljes egészében törölték a tájfun miatt. A pilótáknak így lett egy szabadnapjuk. Lássuk, ki mivel tölti!

Pénteken a racefans.net újságírói arról kérdezték az F1-es pilótákat, hogyan töltik a szombati kényszerpihenőt. A „fiatalok” leginkább playstationözést terveztek a szabadnapra: Carlos Sainz Jr., Pierre Gasly, Lando Norris, és Max Verstappen könnyen lehet, hogy egy FIFA-bajnokságban méri össze erejét a vasárnapi futam előtt.

35. JAPÁN NAGYDÍJ
OKTÓBER 11., PÉNTEK
1. szabadedzés: 1. Bottas 1:28.731
2. szabadedzés: 1. Bottas 1:27.785
OKTÓBER 13., VASÁRNAP
Időmérő: 3.00–4.00
A verseny (53 kör, 307.471 km) rajtja: 7.10
A KÖVETKEZŐ FUTAMOK
Október 27., 20.10 20. Mexikói Nagydíj
November 3., 20.10
41. Amerikai Nagydíj
November 17., 18.1047. Brazil Nagydíj

„Magammal hoztam a PlayStationt, biztosan játszok majd egy kicsit” – nyilatkozta a Red Bull holland sztárja.

Romain Grosjean is a videojátékra esküszik, igaz, vett egy versenyautó-modellt is Japánban, amit még nem rakott össze. Szerinte valószínűleg ez lesz a szombati programja.

A nagyágyúk közül Lewis Hamiltona pénteki interjújában elmondta, hogy valószínűleg visszautazik a fővárosba, Tokióba, ahol remek ételeket ehet, és élvezheti az egyik kedvenc városát. Továbbá szeretne sort keríteni a delfinek védelmére is (hiszen a pályától három órára van egy part, ahol delfineket ölnek), ám a tájfun miatt erre minden bizonnyal nem lesz lehetősége.

Sebastian Vettel pihen, mígValtteri Bottas és Charles Leclercvalószínűleg dolgozik, mert bevallásuk szerint van még bőven feladatuk a vasárnapi programok előtt – de biztosan sort kerítenek mind a ketten némi relaxációra.

A Racing Point versenyzői a Netflixre esküsznek, Alexander Albon Verstappenék FIFA-partijához csatlakozna, Goerge Russell bowlingozna, míg Daniel Ricciardo viccesen megjegyezte, ő valószínűleg keres egy bárt, mivel sok mindent úgysem tud csinálni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik