F1: Ricciardót meglepte, hogy Grosjeant választotta a Haas

H. L.H. L.
Vágólapra másolva!
2019.09.20. 12:48
null
Ricciardo úgy tudta, Grosjean távozik az F1-ből (Fotó: AFP)
Az F1-es Renault versenyzője, Daniel Ricciardo elmondta, meglepte, hogy nem jelenlegi csapattársát, Nico Hülkenberget, hanem Romain Grosjeant választotta a Haas.

 

A Haas a Szingapúri Nagydíj csütörtöki médianapján robbantotta a bombát, amikor bejelentette, 2020-ban is a Romain Grosjean, Kevin Magnussen párossal indul. Ugyanis a szakértők és a rajongók többsége arra számított, a Renault-nál ülés nélkül maradt Nico Hülkenberget választják Günther Steinerék. Így volt ezzel a német jelenlegi csapattársa, Daniel Ricciardo is, aki elárulta, úgy tudta, Grosjean elhagyja a Formula–1-et

„Néhány nappal ezelőtt még azt hallottam, hogy a Formula E-ben áll rajthoz jövőre. Tehát úgy tudtam, távozik az F1-ből, főleg azután, hogy az elmúlt idényekben sok mélységet és magaslatot is megélt. Talán eljött az idő számára, hogy kipróbálja magát valahol máshol. Így eléggé meglepett, ha nem is olyan nagyon, hiszen ha van lehetőséged az F1-ben maradni, akkor az mindig jobb" – magyarázta az első szabadedzésen a 11. pozícióban záró ausztrál a francia RMC Sportnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik