F1: Pérez nem érzi jól magát, Ocon ülhet a helyére Szingapúrban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.09.19. 16:15
A Racing Point mexikói versenyzője, Sergio Pérez nem érezte jól magát az F1-es Szingapúri Nagydíj médianapján, így csapata a szálláshelyére parancsolta. A gárda azonban nem aggódik, úgy véli, a pilóta szereplése nincs veszélyben a hét végén.

Sergio Pérez a nagy forróság ellenére vastag kabátban jelent meg a szingapúri paddockban, és nem is nézett ki túl jól. A Racing Point meg is erősíttette, pilótája gyomorbántalmakkal küszködik, ezért visszaparancsolta a szálláshelyére, hogy pihenjen, hiszen pénteken autóba kell ülnie. Sergio Pérez a nagy forróság ellenére vastag kabátban jelent meg a szingapúri paddockban, és nem is nézett ki túl jól. A Racing Point meg is erősíttette, pilótája gyomorbántalmakkal küszködik, ezért visszaparancsolta a szálláshelyére, hogy pihenjen, hiszen pénteken autóba kell ülnie.

Bár a szingapúri pálya az egyik legmegterhelőbb a versenyzők számára, a gárda úgy véli, a mexikói rendben lesz, így nem lesz szükség a pótlására. A Racing Pointnak hivatalosan nincs is tartalékversenyzője, ám az F1-es riporter és műsorvezető, Will Buxton információi szerint a 2020-ban a Renault pilótájaként visszatérő Esteban Ocon ugrana be Pérez helyére, ha a mexikói állapota mégsem javulna.

Az első szabadedzést pénteken 10 óra 30 perckor rendezik meg.

Will Buxton on Twitter

Team says they're not too worried about Perez and that he should be ok tomorrow. That said this is a very physical track and not the place you want to be poorly. The team doesn't have an official reserve but we understand that Ocon would step in if needed.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik