F1: pályán a Renault, a Williams és a Haas is – képek, videók

Börzöli BernadettBörzöli Bernadett
Vágólapra másolva!
2020.02.17. 13:10
A téli tesztidény csak szerdán veszi kezdetét, de már szinte az összes csapat Barcelonában van, és többen közülük ki is próbálták új autójukat a kétszer háromnapos tesztnek otthont adó Circuit de Catalunyán. Vasárnap a McLaren tette meg első köreit, majd másnap összesen három istálló, a Renault, a Williams és a Haas próbálta ki a 2020-as versenygépét Barcelonában.

A Renault múlt szerdán tartotta az új autójának bemutatóját – igaz, azon nem volt jelen maga a négykerekű, sőt, még a valódi festést sem mutatták meg, csupán néhány képpel borzolták a kedélyeket a Párizsban tartott eseményen. Négy nappal később viszont egy nem túl sokat mutató videón láthattuk a Renault új konstrukcióját, amikor bejáratta azt a csapat a barcelonai aszfaltcsíkon. még a valódi festést sem mutatták meg, csupán néhány képpel borzolták a kedélyeket a Párizsban tartott eseményen. Négy nappal később viszont egy nem túl sokat mutató videón láthattuk a Renault új konstrukcióját, amikor bejáratta azt a csapat a barcelonai aszfaltcsíkon.


Ezen a képen kicsit jobban szemügyre lehet venni, hogyan is néz ki az RS20-as – legalábbis oldalról.


A Williams nem sokkal az után, hogy a közösségi médiában megosztott néhány képet az FW43-asról, pályára is vitte azt. Íme, a korábbi évektől eltérő festésű gép, aminek a volánja mögött George Russell ül.


Hétfőn a Haas 2020-as autója is megtette első köreit a Circuit de Catalunyán. Az amerikai istálló egyébként elsőként mutatta be azt a festést, amely Kevin Magnussen és Romain Grosjean autóit borítja idén, azt azonban már akkor tudni lehetett, hogy maga a versenygép csak Barcelonában debütál. Ez meg is történt, így a Haas idei négykerekűjére is fény derült. Szerdán reggel viszont egy kissé hivatalosabb bemutatót is tartanak az istálló garázsa előtt.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik