A négyszeres F1-es világbajnokról most egyik korábbi barátnője osztott meg kissé bizarr történetet, ez alapján a Mercedes versenyzőjének különleges háklija van.

A modell Veronica Valle a brit The Sun bulvárlapnak pletykálta el, hogy egy ízben éppen New York felé tartottak a sztár magánrepülőjén, amikor Hamilton egyszer csak éktelen haragra gerjedt, és tajtékozva kérte számon pilótáját, amiért használni merészelte a fedélzeti vécét.

Valle elmondása szerint a brit címvédő, miután rájött a „turpisságra”, a „mindenki tudja, hogy nem sz…rhatja össze a gépemet!” szavakkal küldte el melegebb éghajlatra a pilótát, akinek bűne oly súlyosnak bizonyult, hogy Hamilton még kirúgással is megfenyegette.

A modell ezt annyival megoldotta, hogy személyesen is átélt hasonlót, amikor a sztár monacói villájában elkövette azt a főbenjáró vétséget, hogy a földszinti illemhelyiséget használta – Hamilton neki is egyértelműsítette, ilyet soha többé ne csináljon, ha a szükség netán úgy hozza, mindenképp a vendégszoba toalettjét használja.

Hiába: a szükség nagy úr, de a szabály az szabály…