F1: „Minden véget ér egyszer” – Szujó Zoltán búcsúzik a nézőktől

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.11. 13:07
A Formula–1-es versenyek állandó magyarországi kommentátora, az M4 Sportnál dolgozó Szujó Zoltán a hivatalos Instagram-oldalán arra utaló bejegyzést tett közzé, hogy 18 év után kilép az F1 világából. A sportcsatorna az internetes felületein egyelőre nem kommentálta a népszerű sportriporter mondatait.

„Minden verseny, minden utazás és minden történet véget ér egyszer. Úgy tűnik, az én F1-es utazásom is a végéhez közeledik – legalábbis egyelőre. Sokat tanultam a világról, az emberekről és saját magamról az elmúlt 18 évben. Köszönöm, hogy figyeltetek, és ne feledjétek: #oveketbekapcsolni!” – írta Szujó Zoltán közösségi oldalán.„Minden verseny, minden utazás és minden történet véget ér egyszer. Úgy tűnik, az én F1-es utazásom is a végéhez közeledik – legalábbis egyelőre. Sokat tanultam a világról, az emberekről és saját magamról az elmúlt 18 évben. Köszönöm, hogy figyeltetek, és ne feledjétek: #oveketbekapcsolni!” – írta Szujó Zoltán közösségi oldalán.

A Formula–1-es Spanyol Nagydíj harmadik szabadedzését szombaton Ujvári Máté és Wéber Gábor közvetítette.

A 14.30 órakor kezdődött időmérő edzés sugárzása során elhangzott, az MTVA nemrégiben megköszönte Szujó Zoltán munkáját.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik