F1: Leclerc és Albon is indul a második virtuális futamon

H. L.H. L.
Vágólapra másolva!
2020.04.02. 12:06
null
Öt aktív versenyző is elfogadta a meghívást (Fotó: AFP)<br />
Vasárnap rendezik meg a Formula–1 hivatalos e-sport-bajnokságának második versenyét, a virtuális Vietnámi Nagydíjat, amelyen öt aktív pilóta biztosan rajthoz áll.

 

A koronavírus-járvány miatt elhalasztott Bahreini Nagydíj vasárnapján indult útjára a Formula–1 hivatalos e-sport-bajnoksága, s bár az összes aktív versenyző meghívást kapott, végül ketten, Nicholas Latifi és a show-t az ökörködésével teljesen ellopó Lando Norris vettek részt a szahíri idénynyitón.

Az e-sport virtuális Nagydíj-sorozat második állomásán azonban már legalább öt aktív pilóta áll rajthoz, az előző viadalon is induló Norris, Latifi kettőshöz többek között a Ferrari monacói versenyzője, Charles Leclerc, a Red Bull thaiföldi pilótája, Alexander Albon és a williamses George Russell is csatlakozik.

Formula 1 on Twitter

Who's ready to see what @Charles_Leclerc can do in Sunday's #VirtualGP?! #F1Esports

Rajtuk kívül a Haas két teszt- és tartalék versenyzője, Pietro Fittipaldi és Louis Delétraz is megerősítette a részvételét, igaz, utóbbi az Alfa Romeót erősíti a vasárnap közép-európai idő szerint 21 órakor kezdődő virtuális Vietnámi GP-n, amelyet közvetít az M4 Sport.

Az esemény Vietnámi Nagydíj néven fut, az időmérőt, illetve a 28 körös versenyt azonban Melbourne-ben bonyolítják le, hiszen az F1 2019 játékban még nem szerepel a hanoi pálya.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik