F1: Lauda kórházba került, az intenzív osztályon is kezelték

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.01. 15:57
null
Lauda a német és a magyar versenyhétvégéről is hiányzott (Fotó: AFP)
A Mercedes tanácsadója, Niki Lauda általában Toto Wolff oldalán látható a Formula–1-es versenyhétvégéken, azonban az utóbbi két nagydíjra, vagyis Németországba és Magyarországra nem utazott el a csapattal. A hiányzás mögött a szabadságán elkapott influenza áll, és mivel az osztrák jó ideje veseproblémával küszködik, az intenzív osztályon is kezelték.

 

Niki Lauda a Mercedes tanácsadójaként utazik az F1-es versenyhétvégékre, azonban az előző két futamra, vagyis Németországba és Magyarországra nem ment el a csapattal.

Mint osztrák értesülésekből kiderült, Lauda éppen a szabadságát töltötte Ibizán, amikor influenzás lett. Miután az állapota nem javult, magángépével Bécsbe repült, hogy kivizsgáltassa magát. Mivel az osztrák jó ideje veseelégtelenséggel küzd, és már két veseátültetésen is átesett, az intenzív osztályra fektették, ahonnan a múlt hét közepén engedték ki.

Lauda lassan két hete van kórházban, ahol további pár napot még biztosan el kell töltenie, mielőtt otthon folytathatná a lábadozást.

Az osztrák a nyári szünetet követően, Belgiumban tűnhet fel újra Toto Wolff oldalán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik