F1: komoly dolgokról beszélgettünk Hülkenberggel, majd megjelent Ricciardo...

HORVÁTH LILIÁNA, PUSZTAI VIOLAHORVÁTH LILIÁNA, PUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2019.08.02. 07:21
A Renault-nak nem túl boldog pillanatokat hozó Német Nagydíj után sem veszítette el humorérzékét a francia csapat két pilótája. Daniel Ricciardóról nem is feltételeztük, hogy ez vele bármikor is megesne, de az talán némileg meglepő, hogy Nico Hülkenberg mennyire partnere volt a poénkodásban az NSO Tv-nek adott interjúja alatt. 

A német pilótával éppen arról beszélgettünk, hogy szerinte a Renault mikor harcolhat a dobogóért, esetleg a Formula–1 bajnoki címéért.

„Már az idei szezonra is ezt a célt tűztük ki, de ahogy látszik, nem jutottunk el erre a szintre. Viszonta csapatban mindenki keményen dolgozik azon, hogy ez minél előbb megvalósuljon” – válaszolta Hülkenberg, majd hirtelen oldalra fordult, s a mellette álló Ricciardónak szegezte a kérdést: „Vagy nem így van?”

Aki erre természetesen helyeselt, mire Hülkenberg„elmagyarázta” neki, hogy ő egyébként arról beszélt, hogy a Renault-nak minél hamarabb vissza kellene térnie a mezőny végére. Erre az ausztrál úgy tett, mintha ezzel értene egyet, s teljesen komoly arccal ki is fejtette, hogy miért.

„Mert ha visszatérünk a mezőny végére, akkor több önbizalmunk lesz, ezért aztán az élre törhetünk. Ilyen egyszerű. Nem teljesen egyértelmű? Nem, nem az” – válaszolta meg a saját kérdését.

„Köszönjük, Daniel! Bölcs gondolatok” – zárta le a témát Hülkenberg, aki a későbbiekben kapott még egy kérdést a csapattársától, s az NSO Tv-nek beszélt arról is, milyen kettejük kapcsolata.

Emellett kifejtette azt is, miért az egyik kedvenc versenyhétvégéje a Magyar Nagydíj, s mi volt a központi téma a legutóbbi versenyzői megbeszélésen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik