F1: Kicsit meglep, hogy a pole-ban vagyok - Rosberg

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.20. 14:46
Nico Rosberg nem tudja, mennyire lesz gyors a Mercedese a vasárnapi Bahreini Nagydíjon, de abban reménykedik, hogy az időmérő megnyerése után a futamon is meglepheti a nála esélyesebbeket.

„Kicsit meglep, hogy a pole-ban vagyok, de nem rajzolódtak ki pontosan az erőviszonyok,ki is a leggyorsabb egy körön – mondta Rosberg. – Most sokkal jobb az autó, mint a pénteki edzéseken, sokat dolgoztunk is rajta éjszaka. A verseny persze ettől még nehéz lesz, a hátsó gumijaink gyorsan kopnak."

Rosberg az első három versenyből csak Malajziában szerzett pontot, Lewis Hamiltont a célba kísérve negyedik lett. Csapattársa ezúttal büntetés miatt csupán a 9. helyről indul, míg a német abban bízik, most sínre tudja tenni a szezonját.

„Számomra ez a verseny lehet az idény igazi kezdete, az eddigi út nagyon rögös volt. Az első gondtalan időmérőmön túl vagyok, a versenyre jól felkészültem, ám tudom, hogy a mögülem rajtolók nagyon keményen fognak küzdeni a győzelemért. Nem tudom, képesek lehetünk-e a sikerre, de mindent megpróbálok majd. Az edzések alapján hosszú távon vannak nálunk gyorsabbak, úgyhogy nehéz lesz" – mondta Rosberg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik