F1: idén a Racing Point lett a kiszivárgás áldozata?

Vágólapra másolva!
2020.02.16. 11:38
Hiába csak hétfőn tervezte megmutatni 2020-as autóját (vagy legalább annak festését) a Racing Point, egy nappal a hivatalos bemutató előtt kiszivárgott két kép, amely ráadásul annak a gyanúsát is felvetette, hogy megvált névadó szponzorától a silverstone-i istálló.

A mezőnyből az utolsók között a Racing Point mutatja meg az idei autóját február 17-én. Egy nappal korábban azonban megjelent az interneten két kép, amelyen valószínűleg az előbbi alakulat 2020-as gépe látható. Egy nappal korábban azonban megjelent az interneten két kép, amelyen valószínűleg az előbbi alakulat 2020-as gépe látható.


Ami az alábbi képeken leginkább feltűnik, az a 2019-es névadó szponzor, a Sport Pesa logójának hiánya. A Racing Pointnál korábban nem tettek bejelentést arról, hogy a sportfogadással foglalkozó vállalat többé nem támogatná az istállót, s a 2020-as nevezési listán is a tavaly használt nevével, vagyis a Sport Pesa Racing Point F1 Team elnevezéssel szerepel.

Az eddig látottak alapján egyébként lehet, hogy egyes istállókhoz hasonlóan a hétfőn 14.30-kor kezdődő bemutatón csupán a Racing Point idei festését láthatjuk, amelyben a Sport Pesa logójának és színvilágának eltűnése miatt a rózsaszín mellett a fehér szín kapott szerepet.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik