F1: hétfőn leplezik le a Williams idei főtámogatóját és kinézetét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.07. 19:47
A Formula–1-es mezőnyből utolsóként a Williams istálló is elárulta, mikor mutatja be a 2019-es idény új pilótapárosát, az autója új festését. A nagy leleplezésre hétfő délután négykor kerül sor a csapat székhelyén, Grove-ban, ahol a két új versenyző, Robert Kubica és George Russell mutatják be az idei festést – valószínűleg még a tavalyi autón.

Újdonságok pedig bőven lesznek a patinás, ám története talán legmélyebb válságát élő istállónál, s nemcsak azért, mert a tavaly Stroll, Szirotkin párost lecserélték a Kubica, Russell duóra.

Egészen biztosan új főtámogatót és hozzá kapcsolódó festést is bemutatnak majd hétfőn Kubicáék, hiszen az előző szezon végeztével távozott a csapattól a Martini, amely az elmúlt években meghatározta az istálló autóinak kinézetét.

A hétfő délután négykor kezdődő esemény hivatalos címe is arra utal, hogy új főtámogatót jelent be a Williams, noha a csapat hivatalos neve biztosan Williams Racing Team lesz – így adták le a hivatalos nevezést, ez is jelent meg a héten a hivatalos rajtlistán.

A Williams hagyományosan a téli tesztidény első napján mutatja be az új autóját, így valószínűleg a 2019-es versenygépet – az FW42-est – is csak Barcelonában, az első téli tesztnapon láthatja majd először a nagyérdemű.

Vagyis hétfőn minden bizonnyal még a tavalyi autón láthatjuk az idei festést.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik