F1: Hamilton szerint felelőtlen és önző, aki ilyenkor közösségbe megy

H. L.H. L.
Vágólapra másolva!
2020.03.23. 11:05
null
A hatszoros világbajnok a közösségi médiában üzent (Fotó: AFP)
A hatszoros világbajnok Lewis Hamilton a közösségi médiában üzent a követőinek, és kérte őket arra, hogy hozzá hasonlóan zárkózzanak el a külvilágtól.

Mint beszámoltunk róla, Lewis Hamilton teljesen elzárkózott a külvilágtól, miután kiderült, március elején két olyan személlyel is találkozott, aki megfertőződött a koronavírussal. A tünetmentes versenyző egyeztetett az orvosával, és a tesztek korlátozott száma miatt végül nem végeztette el magán tesztet. Az önkéntes karanténba vonuló Hamilton a közösségi médiában üzent a követőinek, és kérte meg őket, kövessék a példáját.

„Nagyon elszomorít, amikor azt hallom, mennyi haláleset történik világszerte. Tisztában vagyok vele, hogy a legtöbbünknek csak korlátozott információi vannak arról, hogy miért és hogyan történhet mindez. Nem tehetünk mást, csak azt, hogy megpróbáljuk elszigetelni magunkat, ezzel is megakadályozva, hogy elkapjuk vagy terjesszük a vírust. Azonban még mindig vannak emberek, akik klubokba és bárokba járnak, illetve nagy összejöveteleken vesznek részt, amit személy szerint teljesen felelőtlennek és önzőnek tartok."

Minden egyes nap imádkozom a családom és a ti biztonságotokért is, mint ahogyan azokért is, akik a helyi boltokban dolgoznak, valamint a futárokért, illetve az orvosokért és az ápolókért, akik a saját egészségüket kockáztatják azért, hogy másokon segítsenek, és működésben tartsák az országot. Ők az igazi hősök! Vigyázzatok magatokra, emberek!"

„Ha módotokban áll, használjátok ezt az időszakot arra, hogy értékelitek az életeteket, és azt, miként tudnátok változtatni a dolgokon egy jobb jövő érdekében. Remélhetőleg az emberek ezek után még inkább rádöbbennek arra, milyen felbecsülhetetlen érték az egészség, és mennyire fontos, hogyan bánunk magunkkal, a testünkkel, valamint figyelünk a higiéniára. Remélem, ez megváltozik a jövőben" – írta a címvédő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik