F1: Hamilton és Rosberg az állásával játszik, ha így folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.04. 21:18
Toto Wolff, a Mercedes Formula–1-es istálló főnöke jelezte: amennyiben Nico Rosberg és Lewis Hamilton nem tud tisztán versenyezni egymás ellen, megfontolják a pilótapáros „szétrobbantását”.

A csapatfőnök jelezte az Olasz Nagydíj előtt: nem tűr el több ütközést a két Mercedes-pilóta között. A Belga Nagydíjon történt ütközés után a Mercedes belső fegyelmit adott Nico Rosbergnek, aki elismerte felelősségét és bocsánatot kért. Wolff a BBC Sportnak adott interjúban jelezte: ha pilótái „nem tudnak viselkedni", akkor annak személyi következményei lehetnek.aki elismerte felelősségét és bocsánatot kért. Wolff a BBC Sportnak adott interjúban jelezte: ha pilótái „nem tudnak viselkedni", akkor annak személyi következményei lehetnek.

„Ebben az esetben döntéseket kell hoznunk és vállalni a következményét egy másik felállásnak. Ha nem tudjuk rászorítani őket, hogy a Mercedes-Benz szellemisége alapján versenyezzenek, akkor be kell ismernünk ezt és lépéseket kell tennünk. Tisztáztuk, hogy a történtek teljességgel elfogadhatatlanok számunkra. Nem akarunk többé ilyet látni” – közölte Wolff.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik