F1: Hamilton elnézést kért a „fiúk nem hordanak hercegnős ruhát” kijelentéséért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.27. 13:03
Mint arról beszámoltunk, nagy port kavart a közösségi médiában Lewis Hamilton kedden feltöltött videója. A brit versenyző még aznap törölte posztját, amiben kérődre vonta unokaöccsét, hogy miért hord hercegnős ruhát. A 32 éves sztár mindenkitől elnézést kért.

„Tegnap az unokaöcsémmel játszottunk, a szavaim, amelyeket használtam, nem voltak helyénvalóak, így töröltem a bejegyzést. Nem szándékoztam megbántani és megsérteni senkit sem. Örülök, hogy az unokaöcsém szabadon kifejezi magát, ahogy mindannyiunknak kellene.

Őszintén bocsánatot kérek a viselkedésemért. Tudom, hogy egyáltalán nem elfogadható mások kirekesztése vagy sztereotipizálása senkinek a részéről, függetlenül attól, hogy ki, honnan jött.

Mindig is támogatom azokat, akik a saját életüket úgy élik, ahogyan szeretnék, és remélem, hogy megbocsájtotok nekem a hibámért” – írta Hamilton a Twitteren.

„Miért viselsz hercegnőruhát? Ez az, amit karácsonyra kértél? Miért kértél ilyet? A fiúk nem hordanak hercegnős ruhát!” – hangzik el a már törölt videóban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik