F1: Hamilton az Instagramon írt az egészségi állapotáról

Börzöli BernadettBörzöli Bernadett
Vágólapra másolva!
2019.08.01. 13:18
Törölte a Magyar Nagydíj előtti programjait, és még a közösségi oldalaira sem posztolt Lewis Hamilton, akinek a nyári szünet előtti utolsó versenyhétvégét megelőzően betegségből kellett felépülnie. Arról, hogy ez miként alakult, az Instagram-oldalán írt a hungaroringi hétvége előtti napon.

Mint ismert, Lewis Hamilton a Német Nagydíj időmérője után elárulta: az is kétséges volt, hogy egyáltalán autóba ül aznap, hiszen reggel óta nem érezte jól magát. A Mercedes versenyzője végül teljesítette a hétvége hátralévő részét, de az azt követő napokban minden programját törölte, hogy az egészségi állapota a lehető legjobb legyen a soron következő magyarországi versenyhétvégére. Lewis Hamilton a Német Nagydíj időmérője után elárulta: az is kétséges volt, hogy egyáltalán autóba ül aznap, hiszen reggel óta nem érezte jól magát. A Mercedes versenyzője végül teljesítette a hétvége hátralévő részét, de az azt követő napokban minden programját törölte, hogy az egészségi állapota a lehető legjobb legyen a soron következő magyarországi versenyhétvégére.

Úgy tűnik, hogy a főként pihenéssel töltött napok jót tettek Hamiltonnak, aki az Instagram-oldalán nyugtatta meg a rajongókat az állapotát illetően.

 


 

„Jó reggelt! Sajnálom, hogy kicsit eltűntem. Sokkal jobb formában vagyok ennek a hétvégének a kezdetén, és remélem, hogy százszázalékos állapotban leszek a hétvégére. Remélem, jól érzitek magatokat, Budapest egy gyönyörű város, és az időjárás nagyszerű. Fontos időszak jön!” – írta az ötszörös világbajnok a közösségi oldalán.

Hamilton – és a mezőny többi tagja – pénteken 11 órakor hajt először a Hungaroringre az első szabadedzésen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik