F1: ezt látni kell! Ricciardo és Leclerc a repülőn

Börzöli BernadettBörzöli Bernadett
Vágólapra másolva!
2019.10.14. 14:08
A Formula–1 „mókamestere", Daniel Ricciardo ezúttal Charles Leclerc-rel ugratta egymást úton hazafelé Japánból, és a rajongók legnagyobb örömére megörökítették, majd meg is osztották azt, ami a repülőgépen történt.

Daniel Ricciardo és Charles Leclerc ugyanazzal a járattal hagyta el Japánt a vasárnapi futam után, azt pedig, hogy mivel töltötték az időt a repülőn, meg is örökítették. Először Leclerc készített néhány felvételt az elszunnyadó Ricciardóról, majd ezeket meg is osztotta az Instagram-oldalán.Daniel Ricciardo és Charles Leclerc ugyanazzal a járattal hagyta el Japánt a vasárnapi futam után, azt pedig, hogy mivel töltötték az időt a repülőn, meg is örökítették. Először Leclerc készített néhány felvételt az elszunnyadó Ricciardóról, majd ezeket meg is osztotta az Instagram-oldalán.

Miután az ausztrál felébredt, s látta, milyen felvételeket készített róla Leclerc, megpróbált visszavágni. Ricciardo arról vett fel egy rövid videót, ahogyan ferraris ellenfele elhagyja a repülő mosdóját, majd számon kérte tőle, hogy mégis mivel töltötte bent az időt, hiszen 30 percig volt távol.

A két versenyző által készített felvételeket a Formula–1 hivatalos Instagram-oldala is megosztotta.

 

Play nicely now, @charles_leclerc and @danielricciardo! . Are you team #Leclerc or team #Ricciardo? . #Formula1 #F1 #JapaneseGP #Motorsport #CharlesLeclerc #DanielRicciardo #Ferrari #Renault

56.8k Likes, 441 Comments - FORMULA 1® (@f1) on Instagram: "Play nicely now, @charles_leclerc and @danielricciardo! . Are you team #Leclerc or team..."


Leclerc számára mellesleg nem alakult éppen ideálisan a Japán GP, hiszen már az első körben összeütközött Max Verstappennel, majd a mezőny végéről kellett felzárkóznia. Végül egészen a hatodik helyig jött előre, ám a leintés után a sportfelügyelők 15 másodperces időbüntetéssel sújtották az ütközésért, valamint azért, mert veszélynek tette ki a többi versenyzőt, amikor a sérült autójával nem hajtott ki rögtön a bokszutcába.

Így végül elveszítette a 6. helyét, de szerencséjére csak egy pozíciót bukott. Az eredeti helyét éppen Ricciardo örökölte meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik