F1: elképesztő ajándékkal lepte meg beteg rajongóját Hamilton

Vágólapra másolva!
2019.05.14. 17:59
Lewis Hamilton megosztó személyiség. Az ötszörös Formula–1-es világbajnokot lehet szeretni, utálni, de amit most egy beteg rajongójáért a Mercedes F1-es csapatával, azért csak elismerni lehet.

A Sky Sports beszámolója szerint Hamilton a barcelonai verseny előtt kapott egy videót az Instagramon, ami nagyon megérintette.Hamilton a barcelonai verseny előtt kapott egy videót az Instagramon, ami nagyon megérintette.

A felvételen egy ötéves, súlyos beteg rajongója, Harry üzent neki, és mondta el, milyen sokat jelent neki, hogy hétről hétre láthatja kedvencét versenyezni, és nyerni.

Hamilton ezután megköszönte fiatal rajongója kedvességét, és megígérte neki, mindent meg fog tenni a győzelemért Barcelonában, miatta is!

Mint ismert, a futamot meg is nyerte Hamilton, ám itt még nem ért véget a történet.

Az ötszörös világbajnok ugyanis elmondta, szinte végig fiatal, beteg rajongójára gondolt, mikor az első helyért harcolt, és szerette volna valahogy szebbé tenni Harry utolsó napjait. Sajnos ugyanis ennyire nehéz helyzetben van az ötéves kisfiú.

A Mercedesszel egyeztetve végül egészen különleges meglepetéssel készültek: elszállítottak egy igazi F1-es autót a fiú házához, aki ráadásul Hamilton Spanyolországban nyert kupáját is megkapta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik