F1: Brawn szerint jó döntést hozott Schumacher családja

Vágólapra másolva!
2019.01.02. 10:20
null
Brawn szerint tiszteletben kell tartani Schumacher családjának a döntését (Fotó: AFP)
Továbbra sem lehet sokat tudni Michael Schumacher állapotáról, de korábbi főnöke, Ross Brawn szerint a hétszeres világbajnok családja a lehető legjobb módon cselekszik azzal, hogy alig árul el valamit a korábbi versenyző felépüléséről.

 

Öt év eltelt azóta, hogy Michael Schumacher szörnyű síbalesetet szenvedett, s a családja igencsak kevés információval szolgált azóta a hétszeres F1-es világbajnok állapotáról. Ross Brawn – aki a Ferrarinál és a Mercedesnél is együtt dolgozott Schumacherrel – azonban úgy véli, hogy ezt nem szabad felróni a korábbi versenyző családjának – például a feleségének, Corinnának.

„Folyamatosan kapcsolatban állok Corinnával, és teljes mértékben egyetértek a döntésükkel – árulta el Brawn.Michael mindig is magának való személy volt, és ez volt az alapelve a karrierje és a magánélete során, a családja pedig mindig egyetértett ezzel a döntéssel.”

„Teljesen érthető, hogy Corinna ezt a hozzáállást szerette volna fenntartani még a tragikus baleset után is. Ezt a döntést mindannyiunknak tiszteletben kell tartania. Biztos vagyok benne, hogy az a több millió személy, aki továbbra is Michael rajongója, szintén megérti ezt” – mondta a korábbi csapatvezető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik