F1: Bottas szerint csak később érkezik el az első győzelem

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.24. 16:43
Valtteri Bottas szerint hiába várható sok finn szurkoló a Magyar Nagydíjra, számára még nem a Hungaroringen kínálkozik a győzelem lehetősége, hanem az azt követő két futamon.

„Mindig a győzelem a célunk, de az idén a Mercedes túl erős ahhoz, hogy bármelyik pályán reális eséllyel induljunk harcba ezért – mondta Valtteri Bottas. – A Hungaroring nem ideális helyszín az autónk számára, papíron Spa és Monza kínálja a legnagyobb esélyt. Persze nagy hiba lenne csupán azokra a pályákra összpontosítani, ahol a magas végsebesség a legfontosabb."Valtteri Bottas. – A Hungaroring nem ideális helyszín az autónk számára, papíron Spa és Monza kínálja a legnagyobb esélyt. Persze nagy hiba lenne csupán azokra a pályákra összpontosítani, ahol a magas végsebesség a legfontosabb."

Rob Smedley, a Williams vezető versenymérnöke ugyanakkor nem írná le a csapat esélyeit a Magyar Nagydíjon.

„A Német Nagydíj előtt azt gondoltuk, a hockenheimi pálya nem fekszik nekünk, az év elején nem ment az ilyen jellegű pályákon. Mégis jók voltunk, úgyhogy továbbra is bizakodunk. Sőt a fejlesztéseink sikerességét megértve a magyar pályára olyan csomagot hoztunk, amely versenyképessé tesz minket a Magyar GP-n" – mondta Smedley, elismerve, hogy Spa és Monza lesz az a két pálya, amelyen tényleg nagyon jó esélye lesz a Williamsnek a győzelemre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik