F1: Bianchi állapota rosszabbodott, lélegeztetni kell - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.05. 22:09
null
Bianchit a miei kórházban megműtötték balesete után – hivatalos tájékoztatás állapotáról hétfőre várható (Fotó: Reuters)
A francia Radio Monte Carlo – egyelőre más, független forrásból meg nem erősített – jelentése szerint mégis lélegeztetőgépre kellett tenni a szuzukai Formula–1-es Japán Nagydíjon súlyos balesetet szenvedett Jules Bianchit, a Marussia pilótáját.

A súlyos fejsérüléssel kórházba szállított Bianchi koponyájából műtéti úton vérömlenyt kellett eltávolítani. A BBC és a L'Équipe egyaránt arról számolt be, hogy a műtétet követően Bianchi magától lélegzik, nem kellett lélegeztetőgépre kapcsolni – a pilótát az operáció után intenzív osztályra szállították.

A Radio Monte Carlo esti híradása szerint vérzései miatt Bianchit ismét meg kellett operálni, és ezúttal már lélegeztetőgépre is kellett kapcsolni. Az RMC híradását egyelőre más forrás nem erősítette meg.

A miei kórház közép-európai idő szerint hétfőre ígért bővebb tájékoztatást az esetről, azt már korábban jelezte, hogy Bianchi állapotáról vasárnap már nem ad ki közleményt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik