F1: az ászok is tesztelnek a héten a Hungaroringen!

Vágólapra másolva!
2017.07.31. 19:55
A 32. Magyar Nagydíj leintésével nem ért véget a Formula–1-es élmény a Hungaroringen, hiszen kedden és szerdán a mogyoródi aszfaltcsíkon tesztelnek a csapatok: itt maradt többek között Sebastian Vettel és Kimi Räikkönen, Valtteri Bottas és Max Verstappen, sőt érkezik Robert Kubica is!

A tesztre 4990 forintos áron még válthatók napijegyek a www.gpticketshop.hu oldalon vagy a helyszínen, míg a versenyre jegyet váltó (vasárnapi vagy hétvégi) szurkolók ingyen tekinthetik meg az eseményt.

A teszt beosztása a következő:
KEDD: George Russell (Mercedes), Valtteri Bottas (Pirelli), Max Verstappen (Red Bull), Charles Leclerc (Ferrari), Nyikita Mazepin és Lucas Auer (Force India – előbbi délelőtt, utóbbi délután) Lance Stroll (Williams), Stoffel Vandoorne (McLaren), Sean Gelael (Toro Rosso), Santino Ferrucci (Haas), Nicholas Lafiti (Renault), Gustav Malja (Sauber)
SZERDA: George Russel (Mercedes), Pierre Gasly (Red Bull), Sebastian Vettel és Kimi Räikkönen (Ferrari), Lucas Auer és Nyikita Mazepin (Force India – előbbi délelőtt, utóbbi délután), Luca Ghiotto (Williams), Lando Norris (McLaren), Carlos Sainz Jr. és Danyiil Kvjat (Toro Rosso – előbbi délelőtt, utóbbi délután), Santino Ferrucci (Haas), Robert Kubica (Renault), Macusita Nobuharu (Sauber)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik