F1: a Ferrari főnöke szerint Alonso és Vettel jól kijönne

Vágólapra másolva!
2012.06.21. 10:01
Stefano Domenicali, a Ferrari csapatfőnöke némi olajat öntött a tűzre, amikor azt nyilatkozta, hogy az istállójával szóba hozott Sebastian Vettel jó kijönne Fernando Alonsóval csapattársként. A németről azt pletykálják, hogy 2014-ben szerződik a Scuderiához, s Domenicali Sport Bildnek adott nyilatkozatát a Ferrari a saját honlapján is közölte.

„Fernando és Sebastian intelligens emberek, nagyon jól meglennének egy csapatban" – idézte a Sport Bildet a Ferrari honlapja.

A német lap interjúja során Bernie Ecclestone, az F1 gazdasági vezetője is megszólalt. „Mindkét pilóta szereti a kihívásokat, és kevés nagyobb kihívást tudok annál, hogy egymás csapattársai legyenek. Mindketten biztosak benne, hogy jobbak a másiknál, Stefanónak pedig csak annyit kellene tennie, hogy biztosítja őket: ugyanazokkal a feltételekkel versenyezhetnek.Voltam már hasonló cipőben, amikor a Brabhamnél Niki Lauda és Nelson Piquet volt a két versenyzőm. Megmondtam nekik, hogy az az első számú, aki a gyorsabb" – mondta Ecclestone.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik