F1: a Ferrari biztos benne, hogy Vettel hamarosan aláír

Vágólapra másolva!
2020.02.27. 12:46
null
Sebastian Vettelt egyelőre nem foglalkoztatja a jövője (Fotó: AFP)
A Ferrari korábban már jelezte, hogy Lewis Hamilton (és a többi szóba hozott pilóta) helyett Sebastian Vettel az első számú opció a 2021-es idényre is, most pedig Mattia Binotto csapatfőnök a barcelonai teszt során arról beszélt, közel lehet a megállapodás a német versenyzővel.

 

„Ahogyan azt már korábban említettem, Seb az első számú opciónk – idézi Mattia Binottót a Yahoo. – Mindig hangsúlyoztam, hogy szenzációs pilótapárosunk van, talán a legjobb az F1-ben, ami miatt nagyon boldog és büszke vagyok.”

„Elkezdtük a korai tárgyalásokat Sebbel, tisztában vagyunk vele, hogy a szerződése a végéhez közeledik, de nagyon hamar lezárul majd az egyeztetés, és meglátjuk, mi a legjobb a feleknek. Úgy vélem, hogy a közös projekt a lényeg, valamint a hosszú távú elképzelésünk, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy hamarosan megszületik az egyezség” – tette hozzá a csapatfőnök.

A négyszeres világbajnok német pilóta egyelőre egyáltalán nem izgul a szerződése miatt.

„Nyilvánvalóan most eléggé elfoglaltak vagyunk más jellegű ügyek miatt, úgyhogy jelenleg azt mondanám, hogy egyáltalán nem gondolok a jövőmmel kapcsolatos dolgokra. Az idő majd eldönti, de nem hiszem, hogy most rögtön változna ez az állapot. Úgy vélem, tudom, mit szeretnénk elérni, hova szeretnénk jutni és hol állunk jelenleg” – mondta ezt már Vettel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik